Baniervlag

De baniervlag is een verticaal hangende vlag die vast zit aan een draaibare banieruithouder.

Op die manier is de banier altijd volledig uit, ook als er geen wind is, is uw reclame-uiting goed te zien, ook van grotere afstand.

Vlaggen worden enkelzijdig bedrukt en de achterzijde van de vlag is dus in spiegelbeeld.

We werken de baniervlag af met een witte of zwarte band en haken in dezelfde kleur. Daarnaast bieden we de keuze tussen een afwerking zonder tunnel of met een tunnel boven.

Je bepaalt zelf of je deze afwerking aan de linker- of de rechterzijde van de mastvlag wilt, zo wappert je vlag altijd de goede kant op!

Levensduur vlaggen

Vlaggen hebben helaas geen eeuwige levensduur, vlaggen hangen in weer en wind buiten en gaan daarom niet jaren mee. Het is vooraf lastig te bepalen hoelang een vlag mee gaat.

Op windrijke locaties zoals aan de kust slijten vlaggen veel sneller dan binnen bebouwde locaties. We houden zelf ca. 3-6 maanden aan voor de slijtage van een vlag.

Daarnaast speelt het een grote rol of je de vlaggen tijdens storm of harde constante wind laat hangen, dit heeft grote invloed op de slijtage en levensduur van een vlag. We adviseren om altijd een aantal vlaggen in voorraad te houden zodat je makkelijk en snel kunt wisselen als het nodig is.

vlag-baniervlag