Geschreven door onze leverancier Man Print & Sign / redactie SignPro


7 oktober 2020

KCM — oftewel Kievit Copy & Multimedia — is een B2B- en B2C-totaalleverancier op het gebied van print, sign en reclame.

 Ze zijn inmiddels al 15 jaar een relatie van ons, dus het leek ons een goed moment om bij ze op de koffie te gaan en eigenaar Marleen Matze-Kievit te interviewen over de samenwerking met Man Print & Sign. Ook waren we benieuwd naar de ervaring van KCM met hun meest recente aankopen: de iECHO PK en de Roland VersaUV LEF2-200.

Hoe het allemaal begon

Mijn opa en oma zijn ooit begonnen met een type- en stencilbureau. Mijn vader heeft dit vervolgens overgenomen en een kopieermachine aangeschaft, waarmee hij kopieer- en printdiensten aanbood aan mensen in de omgeving.

Na mijn opleiding Multimedia Design was ik werkzaam als freelance vormgever. Omdat ik in dezelfde branche zat als mijn vader, kregen we regelmatig dezelfde klanten over de vloer. We hebben toen besloten om onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder de naam KCM.

Sinds de oprichting van KCM zijn we al een relatie van Man Print & Sign. Het contact is fijn, de service is goed en de lijnen zijn kort. En dat is precies waarom we al ruim 15 jaar graag met ze samenwerken.

Een mooie aanbieding

Terwijl we aan het genieten waren van onze vakantie, stuitten we op een mooie aanbieding van Man Print & Sign voor een Roland-printer: de VersuUV LEF2-200. Dankzij deze printer zijn we nu nog beter in staat om gepersonaliseerde relatiegeschenken en presentatiemateriaal van zeer hoge kwaliteit te produceren.

Tijdens datzelfde gesprek met Man Print & Sign, besloten we om ook de iECHO PK aan te schaffen — een automatische snijmachine die perfect past bij onze werkzaamheden. Vooral het automatische velleninvoersysteem van de iECHO PK is echt ideaal. Met onze vorige snijtafel stopte de productie na elk blad, waardoor er veel handmatig werk aan te pas kwam. Nu gebeurt dit gelukkig allemaal automatisch.

Sneller én beter

Onze nieuwe snijmachine en Roland-printer hebben niet alleen de kwaliteit van onze output verbeterd, maar ook het productieproces een stuk efficiënter gemaakt. Zodoende kunnen we onze klanten nog sneller en beter bedienen. Bedankt Man Print & Sign, en op naar de volgende 15 jaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.